facebook

For Mænd

Giv din hud og krop den opmærksomhed den fortjener

Hos Aros Beauty tilbyder jeg ikke kun behandlinger til kvinder, men også til mænd.
Jeg har en lang række attraktive behandlinger, som jeg har kaldt ”For mænd”.
Her finder du de behandlinger, jeg ofte ser bliver efterspurgt og booket. Derfor har jeg gjort det nemt og enkelt, når du skal gå ind og finde det, der vil være noget for dig.

Når du kommer ind til en behandling hos mig i Aros Beauty, bliver du mødt med et smil. Jeg er altid imødekommende og sørger for, at du føler dig i trygge hænder samtidig med, at du kan slappe af og føle dig tilpas og rådgivet. Jeg bestræber mig på, at du fornemmer en dedikeret og behagelig behandler.

Er du interesseret i at høre mere?

Kontakt mig på telefonnummer (+45) 23 69 86 26 eller på emailinfo@arosbeauty.dk for at booke en tid til en professionel voks- eller ansigtsbehandling. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos Aros Beauty – din skønhedsklinik i Viby ved Århus.

Mænd har også behov for pleje

Min erfaring er, at flere og flere mænd bliver interesseret i et længere varigt resultat. Derfor benytter flere og flere sig af voksbehandlinger. Hos Aros Beauty tilbyder jeg voksbehandlinger til ryggen, brystet, lænd, mave, næseborene og andre områder. Jeg bruger voks fra kvalitetsmærker som Lycon og Jax Wax, der sikrer en skånsom og effektiv hårfjerning.
En voksbehandling kan holde op til 4-6 uger, hvorefter jeg også vil anbefale en ny genbooking for et godt resultat.

Jeg oplever også en stigende interesse i ansigtsbehandlinger. Jeg har stor erfaring med at behandle ansigtet, da det er et af mine hovedområder. Her tager jeg altid udgangspunkt i hudens behov og problematikker samt dine ønsker og behov for behandlingen. Jeg har også en stor ekspertise og faglig viden inden for hudsygdomme, f.eks. acne, psoriasis. rosasia og andre problemstillinger. Mine ansigtsbehandlinger inkluderer bl.a. rens, peeling, massage og tilførsel af fugt og næring til huden. Resultatet vil være en mere strålende og sundere hud.

Ring op

Skriv mail

Book