facebook

CND Shellac i Århus

Få smukke og holdbare negle hos Aros Beauty med shellac

I Aros Beauty tilbyder jeg det anerkendte og internationale neglebrand CND Shellac. CND er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle neglebranche. Mærket kendetegnes ved innovation, samt høj kvalitet i produkter og uddannelser. Det er en af de mest populære former for neglelakering i Danmark i dag.

Jeg anvender udelukkende CND Shellac produkter i mine behandlinger, da de er kendt for deres høje kvalitet og langvarige holdbarhed. CND Shellac er også det eneste brand, hvor man ikke går ind og risikere overfiling på naturneglen, da man ikke behøver at file produktet af.

I Aros Beauty kan du vælge mellem flere forskellige farver. Jeg tilbyder både enkeltfarvede og flerfarvede lakeringer samt fransk lakering, med glimmer og folie. Jeg har et bredt udvalg af omkring 100 farver i forskellige nuancer, så du kan finde den perfekte farve, der passer til din stil og personlighed. – det er kun fantasien der sætter grænserne.

Trænger dine hænder og fødder til en udvidet kærlig hånd? så tag et kig på mine manicure og pedicure behandlinger.

 

Book din tid nu

Få smukke og holdbare negle med CND Shellac lakering i Viby ved Århus

Kontakt mig på telefonnummer (+45) 23 69 86 26 eller på email info@arosbeauty.dk for at booke en tid til en professionel CND Shellac lakering i Århus. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen og give dig en unik og personlig oplevelse.

Inkluderet minimanicure

Når du booker tid til en Shellac lakering inde hos mig, mener jeg, at det bedste resultat kun kan opnås ved at tage mig tid til at forberede dine negle ordentligt.
Derfor inkluderer mine CND Shellac lakeringer altid en grundig minimanicure eller -pedicure, hvor jeg sørger for at preppe dine negle. Prepningen indebærer at ordne dine negle og neglebånd inden påføringen af lak. Dette er en vigtig del af processen, da det sikrer, at dine negle er jævne og ensartede i formen, hvilket resulterer i et pænt, professionelt og langvarigt resultat.

Under minimanicuren og -pedicuren, vil jeg omhyggeligt rense dine negle og fjerne eventuelle rester af gammelt lak. Jeg vil forme og file neglene, så de får den ønskede længde og form. Derefter vil jeg forsigtigt skubbe og klippe neglebåndene for at sikre, at de ikke forstyrrer lakeringsprocessen.

Når neglene er klargjort, er det tid til at påføre den ønskede farve fra CND Shellac. Lakken påføres  med base coat, 2 tynde lag farve samt en top coat. Lakken hærdes ved hjælp af CND UV/LED-lampe for at sikre korrekt gennemhærdning, så der ingen skade vil kunne risikeres.

Efter lakeringen vil jeg altid afslutte behandlingen med CND solaroil, som er den mest populære negleolie på markedet. Derefter kan du nyde dine smukke og velplejede negle, der stråler med farve og glans. CND Shellac-lakeringen sikrer, at din manicure holder sig flot og skinnende i +14 dage

Unikke fordele ved CND Shellac

CND Shellac lakering har flere unikke fordele sammenlignet med andre typer af neglelakering. En af de største fordele er, at det aldrig er nødvendigt at file ovenpå naturneglen, hverken når der lægges Shellac eller ved aftagning. Dette betyder, at neglene ikke bliver svage eller skadet af behandlingen, og at neglene kan vokse naturligt uden at blive beskadiget.

Ring op

Skriv mail

Book