facebook

Ansigtsbehandling i Århus

Ansigtsbehandling der passer til dig

Hos Aros Beauty i Århus får du altid skræddersyet din ansigtsbehandling, så den passer dig bedst, efter dine ønsker og behov.
Jeg har en række forskellige behandlinger, som alle tager udgangspunkt i dig.

Jeg bestræber mig efter at give dig en rolig og nærværende behandling i hyggelige og afslappende omgivelser med afslappende musik.

Jeg har nøje udvalgt to forskellige mærker, så jeg bedst sikre mig, at tilpasse dig, som den enkelte kunde.
Mine produkter går ind og dækker en bred vifte af ønsker og behov, samt hudsygdomme.
Via min uddannelse og erfaring de sidste 6 år har jeg fået en større og bredere kendskab indenfor vores forskelligheder via huden. Det sikre dig en god og tryg behandling, idet jeg har speciale i hudproblemer som, akne, eksem, rosacea, psoriasis.

Efter behandling lægger jeg stor vægt på, at vejlede dig i at bruge de produkter som passer bedst til dig og dine behov.

Du kan nedenunder læse meget mere om iS Clinical og Phytomer, som er de produktserier jeg har valgt i Aros Beauty.

Du kan med fordel læse om vores lash og brow lift.

 

Book din tid allerede nu

Phytomer

Phytomer er en professionel hudplejeserie med naturlige ingredienser, der udelukkende forhandles af professionelle klinikker, det betyder at du som kunde altid vil være sikret korrekt vejledning.
Phytomer er et fransk familie mærke og er skabt for at bringe sund og smuk hud til mænd og kvinder. Det er et høj kvalitets produkt der respektere både huden og miljøet!

Phytomers produkter og behandlinger er med resultatorienteret marine bioteknologi og unikke og naturlige ingredienser, som alle er testet, på anerkendte laboratorier, der giver videnskabeligt bevidste resultater.
Produkter og behandlinger er sensoriske og effektive, som både kan nydes under og efter behandling, eller i sin egen hudpleje rutine.

Phytomer går meget op sine former som er rige på aktive marine ingredienser. De er vegan-friendly og indeholder ingen ingredienser som kan være potentielt farlige for huden eller miljøet. Det betyder også, at de bliver testet af en tredjepart eksperter, som certificerer produkternes sikkerhed, effektivitet og høje tolerance niveau.

Derudover er deres tuber også plantebaseret og 100% genanvendelige materialer. De støtter SEA ART, for beskyttelse af havet. De er blevet certificeret med ECOVADIS GOLD for miljøet. Og de er pesticidfri, opløsningsmiddelfri og kemisk fri.

Få din ansigtsbehandling i Viby ved Århus

Kontakt mig på telefonnummer (+45) 23 69 86 26 eller på email info@arosbeauty.dk for at booke en tid eller hvis du har spørgsmål til mine ansigtsbehandlinger. Besøg Aros Beauty’s skønhedsklinik ved Århus for en skræddersyet og nærværende behandling.

IS CLINICAL

IS CLINICAL er eksklusiv hudpleje serie, som er udviklet af INNOVATIVE SKINCARE, som er et team af forsker og læger. Serien er bygget på antioxidantteknologi, hvor hver eneste ingrediens er klinisk testet, både i sikkerhed og virkemåde. Der er ligeledes udarbejdet test på produktniveau, der giver et hurtigvirkende, sikkert og langtidsvirkende resultat, ned på celleniveau. Med iS CLINICAL kan du således både se og mærke en forskel i din hud,. Forskellen ses både , i og efter en behandling samt i din hudpleje rutine, uanset køn.

I IS CLINICALS produkter anvendes patenterede formler, som indeholder nogle af de mest virkningsfulde antioxidanter. Det er  feks. Retinol, Oleuropein, Centella Asiatica og stabiliseret Vitamin C (L-ascortbinsyre). Disse ingredienser er højkvalitets og har en dokumenteret effekt.
Produkterne kan benyttes af alle men fantastiske til anti-aging samt behandling af akne, hyperpigmentering og rosacea.

Alle IS CLINCIAL produkter er parabene og parfumefri.

IS CLINCALS mest eftertragtede behandling er FIRE & ICE. Denne behandling kan du booke online, samt en mere udvidet og lækker FIRE & ICE ansigtsbehandling.
FIRE & ICE er en intensiv og kraftfuld ansigtsbehandling designet til at hurtigt og sikkert at give resultater. Resultaterne er herunder at fornye hudens overflade, reducere fine linjer og rynker, udglatte, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen.
Behandlingen er en kombination af to masker. Den ekstremt kraftfulde intensive “FIRE” maske, som eksfolierer og genopliver huden gennem sit indhold af frugtsyrer og ekstrakter, vitaminer samt potente antioxidanter.

Den anden maske er den lindrende og fugtgivende “ICE” maske, der er formuleret med sodium hyaluronat, aloe vera og flere ekstrakter.
Efter behandling afsluttes der altid med lækre cremer, og hele denne fantastiske ansigtsbehandling vækker dine sanser med duft af bl.a. varm kanel, kølende pebermynte og friskhed.

Ring op

Skriv mail

Book